top of page
logo-zoninzicht-numerologie-3.png

Over mij

stoel1.png
stoel7.png

Een rode draad in mijn leven is het werken met mensen.
 

Ooit ben ik begonnen als docente Engels voor zowel jongeren als volwassenen. Vervolgens heb ik jarenlang als gecertificeerd loopbaancoach mensen begeleid naar ander werk en/of studie.

Zingevingsvragen, innerlijke groei en alles wat daarmee samenhangt heeft mij altijd gefascineerd. Vragen zoals: “wat maakt dat ik de dingen blijf doen terwijl ik weet dat ze niet langer werken”, “wat is het dat bepaalde zaken me zo blijven raken", "is dit het nu”?

Door de jaren heen heb ik diverse cursussen en trainingen hierin gevolgd om uiteindelijk bij de coachopleiding Move a Mountain terecht te komen. Deze 2- jarige, door de NOBCO geaccrediteerde coachopleiding, met daarna nog een verdiepingsjaar, heeft mij zoveel gebracht.

Op persoonlijk vlak was het alsof zoveel puzzelstukjes van mijn leven op hun plaats vielen. Nieuwe inzichten in mijn handelen en hoe hier mee om te gaan. Voor mij het grote goed: uitgaan van je potentieel. We zijn zoveel meer dan onze rollen, onze functies, onze verhalen, onze geschiedenis.

 

Sindsdien doe ik dit werk met veel passie. Het is ook zo’n dankbaar werk om samen met iemand, of het nu enkele gesprekken zijn of een langer traject, te onderzoeken wat er speelt en wat de onderliggende factoren zijn. Met dat bewustzijn en inzicht kan de verandering wezenlijk plaats vinden. En krijg je de regie weer meer in eigen handen. Met plezier en zin in het leven.

 

Hoe mooi is dat!

bottom of page